29 października, 2024
Dlaczego warto inwestować w wysoką jakość: Trwałość i funkcjonalność we wnętrzach.
W świecie, gdzie trendy zmieniają się z dnia na dzień, wybór odpowiedniej podłogi to kluczowy element aranżacji wnętrz. Niezależnie...
Realizujemy podłogi od A do Z: pomagamy w wyborze wymarzonego rozwiązania, przeprowadzamy fachowy montaż, pokazujemy jak właściwie dbać o drewno by służyło latami.
Piotr W.
opinia Google
Naprawiono mi podłogę po innej firmie która źle wykonała łączenie desek z płytkami. Teraz mam rowniutko i estetycznie. Pozostaje mi z czystym sumieniem polecić firmę Grodex! Myślę że ciężko o lepszych specjalistów od podłóg.
Michał J.
opinia Google
Goraco polecam, Grodex wykonał u mnie parkiet w jodelke francuska, cokoly, taras z drewna egzotycznego i po starej znajomości blat do stołu, jakość i obsługa na najwyższym poziomie, mialem do czynienia z kilkoma różnymi firmami podczas remontu wykonujacymi różne zakresy i tylko Grodex jest godny polecenia
Magdalena D.
opinia Google
Podłoga zamontowana przez firmę Grodex (dębowa we wzorze jodełki) jest prześliczna. Obsługa, doradztwo oraz kontakt z firmą również na najwyższym poziomie. Oboje z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru podłogi oraz wykonawcy. Z czystym sumieniem polecamy!
Mieszkanie od A do Z
opinia Google
Uczciwy i pomocny partner w codziennej współpracy. Oprócz specjalizacji w podłogach warto poznać szerokie portfolio usług podczas wizyty w klimatycznym salonie wnętrz. Polecamy produkty i usługi ze względu na jakość, terminowość i zaangażowanie zespołu. Bez wahania 5/5
Agnieszka Ł.
opinia Google
Przepiękna podłoga i obsługa (od sprzedaży po wykonanie) na najwyższym poziomie.
Michał P.
opinia Google
Serdecznie polecam firmę GRODEX, obsługa klienta jest bardzo profesjonalna i pomocna. Podłoga (jodełka MADERAS) wygląda świetnie, montaż był przeprowadzony w terminie i bardzo sprawnie.
Mary Atkinson
CEO at Biilders
This has been the best project we have worked so far!
Interico company has a really proffessional staff. They kept us informed throughout whole process of building our bedroom house. We got suggestions on what materials to choose, the timeframe and price were.
Artur B.
opinia Google
Bardzo dobra jakość podłóg + montaż 1-sza klasa. Nie miałem się do czego przyczepić, chodź szukałem 😉 Dodatkowo obsługa miła, kompetentna, zawsze można było się pookładać odnośnie terminów. Panowie wykonali u nas podłogę dębową i taras z deski kompozytowej. 3-ka naszych znajomych po obejrzeniu efektów prac, również weszła z Nimi we współpracę, co świadczy o jakości. Polecam! Artur&Kasia